308.2.3_november.png

Lene Wyke, fotografiske projekter og processer

27. november 2017

Arrangementet starter kl. 19.30

Lene Wyke er uddannet på Rockport College, Maine USA og har desuden deltaget i en række workshops i Spanien, USA og Danmark, bl.a. med Sylvia Plachy og Arno Minkkinen. 

Hun har deltaget i en række censurerede udstillinger hovedsageligt i USA. I Danmark har hun haft værker med på bl.a. ”Portræt Nu” og Kunstnernes Påskeudstilling.

Lene har modtaget et arbejdslegat fra Statens Kunstfond og har værker i StatensKunstfond, Det Nationale Fotomuseum og Danmarks Fotomuseums samlinger. Lene arbejder med kunstfotografi – og i projekter/serier. Hun holder af det sort/hvide

analoge fotografi. Det fløjlsagtige i den dybsorte farve på det matte fiberbase papir, lugten i mørkekammeret.

At se billedet komme til syne i fremkaldervæsken - at arbejde med lyset til fotoet har  præcist det udtryk hun ønsker, det er magisk for Lene! Derfor elsker hun både sit 100 % mekaniske Hasselblad kamera fra 1971 og sine Holga plastikkameraer.

Hvert kamera har sit specielle udtryk. Lene arbejder også digitalt, såvel med DSLR kamera som med mobiltelefon.

Lene vil fortælle om sin vej ind i fotografiet og hvordan hun arbejder med fotografiske projekter. Hun vil vise fotos fra fotoprojekter/fotoserier hun arbejder med, og vise fotos optaget med forskellige kameraer og processer.

 

 

 

 

 

© Downstairs Fotografisk Workshop. All Rights Reserved

Næste program punkt:

Fokus: Printerdag

22. oktober 2017

22. oktober 2017 - Printerdag Du er velkommen mel...

Læs mere