Konkurrencer

Her finder du information om konkurrencer, både klubkonkurrence, nationale samt internationale konkurrencer.

Interne konkurrencer

Hvert år afvikles der en intern konkurrence i Downstairs, som løber over 4 afdelinger – 2 i løbet af forårssæsonen, og 2 i efterårssæsonen. Konkurrencen er åben for alle der er medlem af Downstairs, og der kan deltages med op til 3 billeder i hver af de fire kategorier. Passive medlemmer kan ikke deltage.

Konkurrencen bedømmes altid af udefrakommende dommere, og der vælges normalt to dommere pr. afdeling. En dommer bedømmer de digitale kategorier, og denne bedømmelse bliver afgivet med skriftlige kommentarer. En anden dommer bedømmer papirbillederne, og præsenterer sin bedømmelse med tilhørende kommentarer, i klubben.

Billeder til hver afdeling af konkurrence, skal afleveres i god tid - se nærmere vedrørende afleveringsfrist i programmet.

> Regler for interne konkurrencer (kræver login)


Danske konkurrencer

I 2017 er der følgende konkurrencer med SDF og/eller FIAP godkendelse, hvor du kan konkurrerer med andre fotografer, og hente point til fotografiske titler, læs mere på www.sdf.dk og www.fiap.net.

Biennaler, hold øje med indkaldelser på SDF´s hjemmeside: www.sdf.dk

Det er ikke kun interessant i forhold til at opnå en SDF titel, men også fordi SDF kræver at man har en vis mængde point, førend man kan ansøge til den første FIAP titel. 

Internationalt FIAP akkrediterede konkurrencer er specielt interessante, idet du kan samle point og over tid søge om en FIAP akkreditering/titel. FIAP står for: Fédération Internationale de l'Art Photographique og er den europæiske organisation for kunsterisk fotografi. Den amerikanske pendant hedder PSA: Photographic Society of America. Ofte kan man opleve europæiske konkurrencer med begge akkrediteringer, men det er altså kun FIAP point der tæller i FIAP regnskabet.

Alternativ login

Google Login

Næste program punkt:

Bedømmelse af 4. afdeling af klubkonkurrencen

05. december 2022 Arrangementet starter kl. 19.30...

Læs mere