Bestyrelsen

Valg af bestyrelse

Den daglige drift af fotoklubben forestås af bestyrelsen, der består af fem bestyrelsesmedlemmer og tre suppleanter.

Hele bestyrelsen vælges for et år ad gangen på den årlige generalforsamling, der består af alle betalende, aktive medlemmer.

Opgaver

Bestyrelsen varetager den daglige drift af klubben, herunder forestår bestyrelsen indkøb til og reperation af udstyr/lokaler.

En væsenlig del af bestyrelsesarbejdet dækker over fastlæggelse af aktiviteter for året og sørge for at de bliver udført. Klubben er indimellem vært for konkurrencer og ønsker at deltage aktivt i både nationale og internationale konkurrencer og udstillinger, hvilket er en bestyrelsesopgave.

Bestyrelsen kan kontaktes her: Kontakt bestyrelsen

Medlemmer af bestyrelsen

Mads Henriksen
Mads HenriksenFormand
Har altid interesseret mig for kunst i almindelighed og fotokunst i særdeleshed. Startede tilbage i ungdomsskoletiden med at fotografere analogt med et Nikomat, som jeg havde arvet fra min morfar. Var aktiv i nogle år hvorefter jeg fik andre interesser og lagde fotografiet på hylden. I 2007 købte jeg mit første digitale SLR kamera og starter igen aktivt efter 20 års pause. Har været medlem af Downstairs siden 2009 hvor jeg har siddet i programudvalget i et par sæsoner. Deltager aktivt på nationale og internationale saloner.
Claus Carlsen
Claus CarlsenBilledsekretær
Jeg har været medlem af klubben siden den blev grundlagt i 1989, og har siden 1990 været klubbens billedsekretær. Jeg er tidligere formand i "Selskabet for dansk fotografi" (SDF) og kan i den forbindelse ofte besvare dine spørgsmål om konkurrencer mv. Jeg har i mange år selv deltaget i konkurrencer, både nationalt og internationalt.
Leif Juel Sørensen
Leif Juel SørensenKasserer
Jeg har været medlem af Downstairs Fotografisk Workshop siden 2007. Jeg har været med til at istandsætte og vedligeholde de nye lokaler, siden mit medlemskab. Fotografisk har det mest været familie og feriebilleder. Digitalfotografering er jeg først begyndt på, da jeg blev medlem af Downstairs Fotografisk Workshop.
Jesper Fremming
Jesper FremmingBestyrelsesmedlem
Om Jesper..
 Solveig Thimm-Winther
Solveig Thimm-WintherNæstformand & sekretær
Mit første kamera var et lille, lilla, point-and-shoot kamera jeg fik i konfirmationsgave. Det var med film og det var så vigtigt nøje at overveje hvad man ønskede at fotografere før man tog et billede. Hvert billede kostede penge, både at tage og få fremkaldt. Lige siden har jeg brugt meget tid på at fotografere. Jeg har studeret kunst på Kunstakademiet i Trondheim, hvor fotografiet var mit primære kunstneriske medie. Siden har jeg undervist i foto på en efterskole og på AOF. Jeg meldte mig ind i Downstairs i sommeren 2017, fordi jeg ønskede at fotografiet skulle fylde megt mere end det gjorde og for at møde andre fotonørder og udveksle viden og erfaring.
Thomas Pedersen
Thomas PedersenSuppleant
Lars Ivar Hauschultz
Lars Ivar HauschultzSuppleant
Jeg har fotograferet siden jeg var dreng og købte mit første spejlreflekskamera i 1978. Jeg har altid været fascineret af mønstre, skygger og lys, kontraster og sjove situationer. Jeg blev medlem af Downstairs i 2015, og jeg har lært rigtig meget siden. I de seneste år er jeg drevet mere og mere over i det mere kunstneriske fotografi hvor grænserne mellem genrerne flyder ud.

Alternativ login

Google Login

Næste program punkt:

Bedømmelse af 4. afdeling af klubkonkurrencen

05. december 2022 Arrangementet starter kl. 19.30...

Læs mere