30823The_House_Of_No_Return.png

Bestyrelsen

Valg af bestyrelse

Den daglige drift af fotoklubben forestås af bestyrelsen, der består af fem bestyrelsesmedlemmer og tre suppleanter.

Hele bestyrelsen vælges for et år ad gangen på den årlige generalforsamling, der består af alle betalende, aktive medlemmer.

Opgaver

Bestyrelsen varetager den daglige drift af klubben, herunder forestår bestyrelsen indkøb til og reperation af udstyr/lokaler.

En væsenlig del af bestyrelsesarbejdet dækker over fastlæggelse af aktiviteter for året og sørge for at de bliver udført. Klubben er indimellem vært for konkurrencer og ønsker at deltage aktivt i både nationale og internationale konkurrencer og udstillinger, hvilket er en bestyrelsesopgave.

Bestyrelsen kan kontaktes her: Kontakt bestyrelsen

Medlemmer af bestyrelsen

Mads Henriksen
Mads HenriksenFormand
Har altid interesseret mig for kunst i almindelighed og fotokunst i særdeleshed. Startede tilbage i ungdomsskoletiden med at fotografere analogt med et Nikomat, som jeg havde arvet fra min morfar. Var aktiv i nogle år hvorefter jeg fik andre interesser og lagde fotografiet på hylden. I 2007 købte jeg mit første digitale SLR kamera og starter igen aktivt efter 20 års pause. Har været medlem af Downstairs siden 2009 hvor jeg har siddet i programudvalget i et par sæsoner. Deltager aktivt på nationale og internationale saloner.
Claus Carlsen
Claus CarlsenBilledsekretær
Jeg har været medlem af klubben siden den blev grundlagt i 1989, og har siden 1990 været klubbens billedsekretær. Jeg er tidligere formand i "Selskabet for dansk fotografi" (SDF) og kan i den forbindelse ofte besvare dine spørgsmål om konkurrencer mv. Jeg har i mange år selv deltaget i konkurrencer, både nationalt og internationalt.
Leif Juel Sørensen
Leif Juel SørensenKasserer
Jeg har været medlem af Downstairs Fotografisk Workshop siden 2007. Jeg har været med til at istandsætte og vedligeholde de nye lokaler, siden mit medlemskab. Fotografisk har det mest været familie og feriebilleder. Digitalfotografering er jeg først begyndt på, da jeg blev medlem af Downstairs Fotografisk Workshop.
Julie Kragh Hansen
Julie Kragh HansenNæstformand/Sekretær
Som barn havde jeg en drøm om at blive fotograf. I min fritid stod jeg i mørkekammer og fremkaldte billeder, som jeg tog med sin mors gamle spejlreflekskamera. Jeg er optaget af fotografiets evne til at fange udtryk, som giver indtryk. Om det er portrætter eller kunstfoto. Og jeg elsker at nørde med andre, som også elsker foto. Medlem af Downstairs siden 2013.
Thomas Frees Buthler
Thomas Frees ButhlerStudieansvarlig
Købte mit første spejlrefleks i 2009. Et Canon 450, som blev skiftet ud da Canon 7D kom frem. Fik hurtig smag for teknikken og de gode billeder. Søgte derfor ind i downstairs, hvor jeg endelig blev optaget i 2010 efter at have stået på venteliste... Jeg er medlem af downstairs for at lære og dele. Jeg har udviklet mig enormt meget efter jeg startede i klubben. Blevet låst lidt fast på portræt og studie fotografi fordi det er nemt tilgængeligt i klubbens gode studier. Jeg er "studievejleder" og deler gerne ud at mine erfaringer, så kom endelig til mig. Vandt f. eks. guld til det nationale for et studieportræt, så kan godt finde ud af den del.
 Solveig Thimm-Winther
Solveig Thimm-WintherSuppleant
Mit første kamera var et lille, lilla, point-and-shoot kamera jeg fik i konfirmationsgave. Det var med film og det var så vigtigt nøje at overveje hvad man ønskede at fotografere før man tog et billede. Hvert billede kostede penge, både at tage og få fremkaldt. Lige siden har jeg brugt meget tid på at fotografere. Jeg har studeret kunst på Kunstakademiet i Trondheim, hvor fotografiet var mit primære kunstneriske medie. Siden har jeg undervist i foto på en efterskole og på AOF. Jeg meldte mig ind i Downstairs i sommeren 2017, fordi jeg ønskede at fotografiet skulle fylde megt mere end det gjorde og for at møde andre fotonørder og udveksle viden og erfaring.
Thomas Pedersen
Thomas PedersenSuppleant

Næste program punkt:

Fokus: Fotokunst, Artist´s Statement

23. september 2020 - kl. 18:30 ...

Læs mere